2013. június 16., vasárnap

Zs'eton Zsálem

Kiküldött tudósítónk helyszíni tudósításából - aki remélem elküldi a cikket, majd elpatkol, hogy ne kelljen neki kifzetni az utazási elszámolást - válogatta a MostAdd.

A bennfentes körök úgyis minden információval rendelkeznek, a többieket meg pont leszarjuk, azért etejük őket ezzel a sok baromsággal, aminek már mi sem örülünk annyira, mert kezdünk belegabalyodni a saját történeteinkbe.

Kezdjük ott, hogy mindenki legyen azzal tisztában, hogy önmagamon kívül pont leszarok mindenkit és mindenkit, ám tudok akár gyöngyözően csillogó szemekkel is nézni, ha kell. Ha a fény jó szögben érkezik, akkor a szemeim szinte megbabonázzák a nézőket, kár hogy ezt csak interjúalanyaim élvezhetik, mert a TV-nek még csak a közelébe se engednek. Hiába, ha valaki jó helyre születik, akkor a tehetség mindig utat tör magának a legpárnásabb székekbe is. Mára tele vagyunk nagy nevekkel, akik papíron nagyon tehetségesek és még a múltunkkal is tudjuk ijesztgetni a szomszédainkat. A jövő már erősen kérdéses, de lehet hogy azoknak a gülüszeműeknek lsz igazuk, akik azt mondják, miszerint a barakok úgy szívatnak minket majd meg, hogy baráti kezet nyújtanak, mikor végre leszállunk róluk.

Ha ez bekövetkezik, az nemzethalál lesz, mert erre az egyre nem tudnánk hogy reagálni. Kollektíve, bár ezt nehezen esik kimondanom.

Na itt akadt ki a MostAdd, be kell fejeznem, pedig még meg sem említettem azt a nagysikerű Űrtűzijáték Előadást, amiről néhány prominens gazdag szenilis, bocsánat szeniális tájékoztatott. Az exkluzív zárt körű eseményen alig néhányan vettek részt társadalmi életünk kiválóságai közül!

Még gyorsan megemlíteném - mert szerepelni azért szeretek - hogy minden alapot nélkülöző kitalációnak bizonyult az a pletyka, miszerint leesett volna a vérnyomásindex. Sőt! Most kell tejelni a zsetont a Vérbankba, hogy legyen pumpa. Egyétek a híreket, az igazságért nagyon meg kell dolgozni. Főleg lekattant aggyal.

Ez fontos még! Bulvár, szellemek jelenléte:

Az fizetésemelésért éhségsztrájkoló kolléga felesége elmondta, hogy éjjelente mintha szellemeket hallana kotorászni a konyhában.