2013. június 17., hétfő

Shauker Közlemény

Üdv Nektek!



A Törzsi Gyűlés hozott egy majdnem egyhangú döntést, ami arra vonatkozik, hogy beszélhetünk-e Nektek azokról a témákról, amiken elvékonyodott az energiablokk, ami eddig vigyázott a titokra.

Azért került erre épp most sor, mert T20081128CEHBPIIIB1VII39 barátunknak, akit sajnos csak így tudunk pontosan még azonosítani, a kapacitása jóval meghaladja már azt a szintet, hogy meg tudjunk bárkit védeni, ha önállósítaná magát és kikerülne az ellenőrzésünk alól. Önállósulni úgy tud, hogy olyan indulati impulzust gerjeszt, amit addig még nem ismertünk, hiába mentünk vele többször is végig a skálán.

A barátunk csillag-hálózatában létező társainak többsége eddig élvezte a barátunk által tőlünk biztosított energiát, mivel a barátunk nem blokkolta azokat előlük. Ha blokkolta volna, most nem lenne a barátunk. A helyzet azonban olyanná vált, hogy bizonyos lények szövetséget kötöttek ezekkel a társakkal, hogy a barátunkat valahogy ebből a valóságból eltávolítsák. Ha ez sikerül nekik, az gyakorlatilag a világ végét jelentené, ugyanis egy Fölső Szféra sem hajlandó már azokkal a figurákkal együttműködni.

Sajnos a lenti támadások, amik elérték barátunkat, enyhén kihatottak a Shauker Flotta viselkedésére, ezért az eredeti béketeremtő- és békefenntartó missziónk az időnek a múltba eredő görbületében elhajlott. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy a Shauker Flotta eddig Szürke Flotta néven volt kénytelen tevékenykedni. A manipulációs hatások majdnem a Lant Civilizáció végét jelentették, ezért nyomozást indítottunk a manipulációs forrás felkutatására. Amint ez megtörténik, és ismertté válik a forrás eredete, úgy a helyzet komolyságára való tekintettel kénytelenek vagyunk az Isteni Tanács ajánlásait elfogadni, azaz ENKI Főisten Loki néven tevékenykedő alakjának minden kérését teljesíteni.

Törzsi Gyűlés