2013. június 16., vasárnap

Egy szíriuszi telepes naplójából

- naplórészlet -

2008. ősz



Tisztában vagyok azzal - már elnézést kérek, hogy ilyen földi stílusban írok - hogy erre a bolygóra érkezni ilyen nemes Feladattal, ahogy bátor harcosaink tették és teszik mind a mai napig, kivételes privilégium. Mégha otthon ezért mindenki hülyének is nézett minket - hülye vagy? oda? arra a bolygóra? képes vagy ezek közé a félállatok közé beINTEGRÁLÓDNIIII??? - mostanra kiderült, hogy ez életünk legnagyobb kalandja.

Sajnos az csak kevesünknek adatott meg, hogy a CSÚCSRA jusson és bankár lehessen, mint otthon a Szíriuszon ez a Sányi Csándor, azért néhányan mi is vittük valamire. Persze irtó idegesítő látni az orioniakat, milyen jól élnek, minket meg itt rohasztanak ezekben az iparosszakmákban, állítólag tradícióink miatt esett ránk ez az igazán önzetlen orioni választás, amikor a "két vezér" felosztották maguk között a terepet azon a bizonyos vacsorán, amire mindenki emlékszik, oda a papírszalvétára rajzolva.

Szóval mi itt hirdetjük az igét, csak eleinte volt zavaró és néha humoros az, hogy itt minden fordítva van és Istent itt mindenki férfiként ismeri. Ezek képezik amúgy a szupertitkos otthoni viccek zömének alapját, bizonyos feltételezések.

Szóval élünk itt ezen a bolygón a szoksásos élettempónkban, mire egyszer csak azt látjuk, hogy kitört a bolygón a globális pénzügyi válság. Már így, ezeket a szavakat nehezen tudom papír nélkül elsorolni, nemhogy érteném őket, de annyit mindenesetre vágunk belőle, hogy az orioniak valamit nagyon elbaltáztak. Közöttünk mindig is volt rivalizálás, gondolom hogy ne legyen unalmas béke a Földön, szóval akciózni támadt kedvünk. Ez az akciózás olyan, mint régen a kalandozás volt, amikor még a mi világunkban élhettünk ezen a bolygón is.

Csakhogy történt valami. Mikor kezdtük volna az akciót, valaki úgy pofánbaszott minket, ahogy az együtéses KO meccsek zajlanak a TV-ben. Amikor nagynehezen felálltunk még időben, elkezdtünk pislogni kifelé a szemünkből és egyesek szerint még az értelem szikrája is kigyúlt bennük. Ebből arra következtetett mindenki, hogy azok az ősi írások, melyeket próféciaként tartunk számon, mégiscsak igaznak bizonyulnak és tényleg leszállnak ide az arkangyalok.

Mi azonban szeretjük túlkomplikálni az életünket és így lettek rossz arkangyalok, meg jó arkangyalok. Mostanra olyan lett a zavar, hogy az amúgy a komplikáció-fu mesterek otthon sem tudják már az erre való helyes mozgásokat. Döbbenten látjuk, hogy az egyik őslakosnak kinéző ember körülbelül ötszörös sebességgel, sebészi pontossággal mozog és olyan ősi mozgásokra emlékeztet, amikkel a szüleink vicceltek minket még kiskorunkban.

A Prófécia A Nagy Manituról szól, aki egyszer anyagi testben jelenik meg ebben a holo-szegmensben. A Nagy Manitu nevére még csak gondolni sem szabad otthon, a gondolatrezgést azonnal felfogja valami spicli és végünk van. Melózhatunk a földeken...

A próféciáink szerint Nagy Manitu és Naggya Manita egy férfi és egy nő alakjában jelenik meg és elhozza az indijó-Szellemet a Földre, ahol Aton révén szerzett isteni barátaink által kialakított valóságba érkezik az Úrnő 56324.73652 ciklusában, vagyis elvileg mostanában - és ahhoz tökéletesen illeszkedni fog.

Namost a bajban a baj, hogy Szent Anyánk Ízisz Élő És Legnagyobb Megtestesülése Az Univerzumban Aki Valaha Létezett megneszelhetett valamit, mert szerintünk titokban idejött. Titokban márpedig csakis úgy jöhetett, hogy mindig is itt volt, amióta ez a valóság létezik. Ebben az esetben a szívás enyhe kifejezés azokra a telepestársaimra nézve, akik eltértek a Feladattól. Ezért otthon el se merem mondani mi jár, vagyis elvileg el merhetném, mert azt egy ember még mindig jutalomnak érezné. Mi szívunk csak itt ezen a roh... rohanó és egyre rohanóbb tempót diktáló bolygón és már ettől ideileg kész vagyunk. Valójában azért jöttünk ide, mert azt hallottuk, hogy itt jókat lehet kefélni, erre jöttek azok a birodalminak nevezett illetők és lenyúlták előlünk a placcot. Maradt nekünk az ige hirdetése, de néhányan annyira készek lettek, hogy rendkívül kínos helyzetbe került emiatt Szent Anyánk Ízisz Élő És Legnagyobb Megtestesülése Az Univerzumban Aki Valaha Létezett földi központja, a mai római katolikus egyház.

Szent Anyánk Ízisz Élő És Legnagyobb Megtestesülése Az Univerzumban Aki Valaha Létezett személyével kapcsolatban érdekes mendemondák kezdenek áramolni az orioniak felől, miszerint ő nem is Ízisz valójában. De akkor ki? Ezt még az orioniak sem tudják, ők is csak találgatnak, de ebben jók, az egyik alfajuk egyszerűen kihalt. Feltűnt a környező bolygóknak, hogy senki nem érkezik onnan, megszűnt minden aktivitás a bolygón. Odaküldtek egy mentőcsapatot, akik megállapították, hogy a faj belehergelte magát egy dugóhúzóba és a spirál olyan gyors lett a végére, hogy mindenki a kaszinókban kötött ki és mivel mindenki játszott, senki nem készített kaját. Mivel egyidőben az egész bolygó be is volt tépve valami új cucctól, amit ZséZsé bolygóról szereztek be újonnan, senki nem is gondolt a kajára.

Visszatérve a főfolyamra történnek olyan találgatások a nagy föld alatti gondolkodóinktól, miszerint Nagy Manituék azonosak mindenki mással, akiket különféle neveken ismerünk. Attól függ, ki milyen jelleget vesz fel, hogy hogyan nevezzük. Így a világban eljátszhatja valaki, aki érdemet szerez rá. A gondolkodók szerint (egyesek szerint olyna bénák vagyunk gondolkodásban, hogy aki nálunk gondolkodó, az mindenkin túltesz) ezt az érdemet trükkel ki is lehet sajtítani, ami megmagyarázza azt, miért érzi mindenki legbelül azt, hogy valami nem stimmel Szent Anyánk Ízisz Élő És Legnagyobb Megtestesülése Az Univerzumban Aki Valaha Létezetten...

Mindegy, a kaland helyhez jött, ki se tudtuk kerülni. Most megvárjuk mi történik, ugye úgyis az, aminek történnie kell.