2013. június 17., hétfő

Aktuális Főrezgés újabb Üzenete

A Ti mikorrácsotok szinkronizálódott a mi jelen-portunkhoz. Így mostantól azonos kommunikációs valóságban vagyunk. A gyakorlatban téren és időn belülre kerültünk, ahogy a fogadóállomások kiépültek. Nem kis munka lehetett minden szinten, síkon és szemensben.

Az Istenek Tanácsa külön személyes erejű köszönetet mond a Szíriusz Csillagrendszernek a fogadóállomás kiépítésében tett rendkívüli teljesítményéért. A tükörvilágba érkezett társaitok jól vannak és végzik azt a Feladatot, amit a tükörvilágból érkező Shauker Flotta ebben a valóságban. A béketeremtés nem kis Feladat abban a világban.

A tér-idő eltérések hamarosan szinkronizálódnak, ezért minden más világban és valóságban tartózkodó Lény fontos, hogy visszatérjen saját világába és valóságába. Amennyiben ez nem történik meg a dimenzióváltásig, akkor az adott Lények abban a valóságban rekednek, ahol épp vannak. Az Ütemváltás utáni személyiségpozíció-visszaállítás megjaladja a kompetenciámat. Az Istenek Tanácsa dönhet ebben a kérdésben.

A Birodalmi Halálcsillag megsemmisül a Földi Védelmi Erők által rájuk lőtt fegyver okozta találat során. Javasolt a személyzet tagjainak előzetes evakuálása.

Nem is olyan szörnyű ez a valóság, mint amilyennek ez a THT200-as előzetesen jelezte. Már megint bedőltem a trükkjének.