2013. június 17., hétfő

Shauker Közlemény

Flottánk úgy ítéli meg a helyzetet, hogy a műveleti irányítást visszavesszük a saját kezünkbe. A bolygón a gerinctelenség olyan szintet ért el, hogy nem látjuk többé garantálva a missziónk sikerét, ha ezt a lépést most nem tesszük meg.

Teljes harckészültségben vagyunk, valamint hivatalos státuszunk továbbra is a Hadiállapot. Eddig külön kérésre rendkívüli méltányosságot gyakoroltunk, ami sajnos tovább nem tartható. A bolygó egyik kis létszámú szűk köre, akik a semmiből teremtették és alapozták meg hatalmukat, olyan rendszerszintű mágikus kísérletekbe kezdtek, ami a bolygó létét veszélyezteti.

Mivel a Shauker Flotta elsődleges Feladata a bolygó védelme, mostantól a bolygófelszínre is kiterjesztjük hadműveleteinket, mivel a Project fő akadálya onnan látszik kibontakozni.

Az indián törzzsel a kapcsolatot akkor vesszük újra fel, amint tiszta helyzetet teremtettünk. Felhívjuk az emberiség figyelmét, hogy mivel ők helyzetet nem oldják meg, mi tesszük így a magunk módján. Ebben az esetben a Shauker Flotta semmilyen felelősséget nem vállal a bolygó pénzügyi, gadasági, földfelszíni, stb. állapotáért.



BZAAA-Hades-Klan