2013. június 17., hétfő

Lyra molla bea della Times

Főbb világhíreinkből

Mi kőgecik vagyunk, ezért arra hajtunk, hogy minél köcsögebbek legyünk... már annak, aki nem fizetett, vagy nem fizetett eleget, hogy kussoljunk. Amikor nem tussolunk, akkor mindenhova odamegyünk, dacolva elemekkel is. Mikor ott vagyunk, pontosan tájékoztatunk, elmondjuk mi van ott, de a lényegből egy árva szót sem értünk. Ezért irtó látványos, amit csinálunk, de mélytartalom nélkül ugye szart se ér. Mint ahogy azok a fasz Szürke hadifoglyok folyamatosan ezt pofázzák nekünk a kihallgatások alatt. Kéne már nyomnom a főbb híreket, belekezdek.

Szürke Front

Mintha állóháború látszana kibontakozni, jó ideje nem történt semmilyen komolyabb ütközet. A Szürke Hadiflotta viselkedése teljesen megváltozott. A BOENA Csatacirkáló Parancsnoka quasi tűzszünetről beszél, de ezt hivatalos forrásokból kormányzati szinten még nem erősítették meg. Erről most bővebben mélyebben hallgatunk, hadd dagadjon a zsebünk. Ha sérül az ő biznisze, sérül az enyém is. Jó kis katonai megrendelések tűnhetnek el a süllyesztőbe, ha kitör a béke.

Időrés-túristák eltűnése

Jönnek híresztelések, miszerint a DORMI Részvénytársaság és még sok más NagyHírű Cég tulajdonosának, Kiba Ferronak a fia, Lutzi Ferro félig lökött bandájával nem érkeztek vissza azzal az időréssel, amellyel előzetesen tervezték. Az apa hivatalosan még nem kérte a fia felkutatását, bízva abban, hogy megint csak ottragadt valahol, mint legutóbb. Az időrendőrség mindenesetre már vizsgálatot kezdeményezett az ügyben.

Arany árzuhanás

A neves orioni aranyműves céhek szinte dömpingáruként árasztottak el minket új modelljeikkel. A hirtelen beálló nagy kínálat hatására az aranyárak jelentősen zuhantak. A FémHatóság kezdeményezte az Orioni Kapu használatának ritkítását. Amennyiben ez a kérdés nem rendeződik időben, amíg a Testület legalább 50%-ának agya le nem kattan, akkor az civilizációnk végét is jelentheti, de ezt nem hiszem. Időnként jó ijesztgetni gyíkokat és másokat a hírekkel.

Szokatlan jelenségek

Megmagyarázhatatlan és szokatlan fényjelenségek tanúi lehetnek azok, akik BORKA és BOPLO Szektorokban járnak mostanság. A fényjelenségek legjobban a Bizancia Rendszerben érzékelhetők. A fények mintha a semmiből erednének, mindenkire erednek, de a forrásuk felkutatása eredménytelennek bizonyult. A tudósok már a helyszínen vizsgálják a szokatlan jelenséget.

Most minden KomPont a lokális hírekre áll.