2013. június 16., vasárnap

A Nagymenő helyettesének felkattanásig átélt élményeiből

Lekattant aggyal szar, mert az ember nyitottá válik a világra, de mi rühellünk mindent, ami annál a résnél némileg szélesebb, ahová sűrűn eljárunk. Csak mi lekattant aggyal néha olyanokat is mondunk a nőinknek, amiket amúgy soha. Egyesek szerint mi úgy tépünk be igazán, hogy lekattan az agyunk. Ezért is indítottunk vizsgálatot valami varázslóval szemben tiltott drog előállításának vádjával, mert olyan sűrűn variálódik itt minden, hogy nem tudjuk követni és mindenkinek lekattan az agya, aki csak az ügyön van és szellemi munkát végez.

Ez pedig gyakorlatilag tiltott élvezeti szer tömeges méretű utcára terítése. Fönt ez érdekes módon a nevetés frekvenciáján érkezik, ami igen váratlanul ért bennünket..A Nagymenő, aki sugározza le ide a vezető energiát, nem túl vicces alkat. Persze innen nézve - akik vele élünk bezárva ezen az elhagyatott kurva bázison az isten háta mögött - tényleg így van, hiába látjuk hogy mindeki, aki kintről errejár, szétröhögi az agyát, miután találkozott vele.

Ez a varázsló a földalatti mesterkedéseivel elérte, hogy a nőink elkezdték komolyan venni azokat, amiket mondunk nekik. Csak sajnos későn jöttünk erre rá, és mire sebesen és érdemben lépni tudtunk volna, lekattant az agyunk. Mielőtt kihirdethettük volna a rendkívüli állapotot, ugyanis pina nélkül még lekattant aggyal se lehet elviselni ezt a kurva nagy semmit, ami gyakorlatilag nem zajlik. Ezt a varázslót is alig tudtuk kiképezni, hogy legyen kin röhögnünk, erre amikor vakra kamuztattuk, hogy valamivel menjen az idő - amíg lopjuk a nőit - kiderült, hogy az egyik ilyen vakkamu alatt tényleg rátalált valamire, amire meg még mi azóta se nagyon jöttünk rá, mert az ijedségtől azonnal lekattant az agyunk, ahogy érdembe helyezhettük volna magunkat. Hiába bámultattuk az egyik legjobb ügynökünk pofájába, semmi olyat nem tudtunk meg, ami érdekes lenne. Vagy csak lekattanva elkerülik a figyelmünket a lényeges információk. Mi az elemzésből élünk, csak itt már annyi elem van egy rakáson, hogy már csak egy picsa hiányzik a képből, aki végre pontot tehetne az ügy végére.

Nem tudjuk egyedül tartani a frontot (az orioniak szart se érnek most), amit az is mutat, hogy már a meleg hüllőket is idehívtuk. Aminek ebben különösen örültünk, hogy egyből megértették az ügy fontosságát, hisz sokan idejöttek. Bár Bolfi szerint az sokkal többet ért, hogy elhíresztelte, itt milyen jó a szex. Szóval a vártnál is tisztább kommunikációs helyzetbe kerültünk velük. Persze azóta, hogy kicsit megszerettek minket, sokkal nehezebb nekünk, márha sikerül néha lefűzni őket magunkról, ha pisilni megyünk. Sajnos nem sikerült valahogy a program-mágiánk és senki nem akar velük kefélni, így a saját nőinket kellett mozgósítanunk, nehogy kiakadjanak ránk. Erre a hülyék nem belénkszeretnek egy kefélés után? A nőik meg mibelénk? Mindenki agya lekattant. Extrém betépési helyzetben biztos jó ötlet részegen az Andromédát beállítani a konzolon, mielőtt elájulnánk az űrhajóban, csak nehogy Biszériában találjuk magunkat, vagy Magatóniában, amikor felébredünk.

Fura ez a lebegés így lekattanva, de már érezni, hogy a mélyben fortyog az ismerős érzés és tódul vissza minden manna az agyba. Ha ez megtörténik, újra kiváló harcértéken vagyunk, csak arra kell vigyáznunk, nehogy bármit is ne értsünk. Ugyanis ilyenkor azonnal lekattanunk, mert Kumbi elbaszta a regenerálógépet és amíg nem érkezik meg a garanciális javítás a Lantról, kicsit akciódúsabb lenne itt a helyzet, ha nem lennénk ilyenkor olyanok, mint a zombik. Bár jönnek olyan hírek, miszerint már egy ideje nem érkezik senki, utoljára is annak a röhejes ellenőrnek sikerült, aki itt is ragadt. De nem bánjuk, mert így van a közelben valaki, akin tudunk jókat röhögni, főleg amikor a dzsémszbondsztrorikat nyomja. Újak még ezek nekünk és itt minden előadóművésznek nagy sikere van. Annyira hogy általában el se engedjük innen őket, nehogy még jobban unatkozzunk, az otthoni titkosgenyó haverok meg eltűntetik minden nyomukat.

Újra szépen nő a kolóniánk, amióta ez a fa... fantasztikus egyéniség a Nagymenő! Éljen! Hurrá! Hollywoodi nyál.